Avtorska fotografija

Vsaka originalna fotografija, ki jo naročite pri nas, je opremljena s podpisom avtorja in označena s številkama, ki izpričujeta naklado ter zaporedno številko prodane fotografije.

Fotografije se prodajajo kot “objekti”, zato nakup ne vključuje nobene druge avtorske pravice. Zakon o avtorskih in sorodnih pravicah prepoveduje vsakršno nepooblaščeno reproduciranje kupljene ali katere od drugih fotografij na spletišču samirahim.com.

Uporaba fotografij v komercialne namene je stvar dogovora med potencialnim kupcem in zastopnikom avtorja – Sami Abder Rahim s.p..

Spletna stran in trgovina

Internetno stran samirahim.com upravljavlja Sami Abder Rahim s.p., Kamniška ulica 32, 2000 Maribor. Matična številka:6545807000. Davčna številka:78723612., Št. tekočega računa: SI56 6100 0000 6761 635, DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA

Dostopnost informacij

Ponudnik/prodajalec se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

a) identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, matično številko);

b) kontaktne naslove, ki omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon);

c) bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami);

d) dostopnost izdelkov (vsak izdelek ali storitev, ki je v ponudbi na spletni strani naj bi bil dostopen v razumljivem roku);

e) pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave);

f) jasno in nedvoumno določene cene s prikazom ali že vsebujejo davke in stroške prevoza;

g) način plačila in dostave;

h) časovno veljavnost ponudbe;

i) rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop; poleg tega tudi o tem, če in kolikšen je strošek kupca za vračilo izdelka;

j) postopek ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

Postopek naročila

Uporabnik izdelke doda v košarico, vpiše podatke plačila in dostave, izbere način plačila in potrdi naročilo s klikom na gumb Naroči.

Spletna trgovina mu avtomatsko generira potrditveni email z povzetkom naročila.

Najkasneje v dveh delovni dneh po oddanem naročilu preverimo dobavljovst in naročilo potrdimo oziroma z razlogom zavrnemo. Pogodba o nakupu je sklenjena ko kupuc na vpisan email naslov prejme potrdilo.

Ko blago zapakiramo in pošljemo o tem obvestimo kupca in mu sporočimo tudi predviden datum dostave.

Pravica do odstopa od pogodbe

Kupec ima pravico, da v roku 14 dni od prejema izdelka odstopi od pogodbe brez navedbe razloga. To lahko storite z emailom na info@samirahim.com, kjer napišete št. naročila, vaše kontaktne podatke (telefonska številka ali e-poštni naslov) in podatke o vašem TRR. Izdelki morajo biti nerabljeni in nepoškodovani, v originalni embalaži. Izdelke mora vrniti najkasneje v roku 14 dni od obvestila o odstopu od pogodbe, na naslov Sami Abder Rahim s.p, Kamniška ulica 32, 2000 Maribor.

Sami Abder Rahim s.p vrne celotno kupnino (kupnina s stroški dostave prvotnega naročila), stroške vračila izdelka pa krije kupec sam. Znesek vam bomo nakazali na napisan tekoči račun najkasneje v 14 dnevih od prejema vrnjenega izdelka.

Plačilo

Kupec lahko izbira med naslednjimi možnostmi naročila:

  • plačilo po povzetju
  • plačilo na PayPal račun
  • plačilo na tekoči račun (podatke za plačilo dobite v potrditvenem mailu)
Dobavni rok

Izdelke, ki jih imamo na zalogi so običajno dostavljeni v 1-5 delovnih dneh. V primeru daljšega dostavnega roka vas bomo o tem obvestili po pošti ali telefonu.

Dostava

Pošiljke dostavlja Pošta Slovenije oz. GLS.

Ob potrditvi naročila lahko izberete tudi drug naslov dostave.

Strošek dostave v Sloveniji je enoten in znaša 5,00€.

Cene

Cene izdelkov in poštnine so v evrih (EUR) z DDV.

Sami Rahim se trudi na spletni strani ohranjati ažurne in pravilno vnešene cene. V primeru, da bi prišlo do napačnega vnosa v bazo podatkov ima Sami Rahim pravico spremembe cene. V tem primeru obvesti stranko in se z njo dogovori o nadaljnjem poteku  – spremembi ali preklicu naročila.

Zasebnost

Sami Abder Rahim s.p. se kot upravitelj spletne zavezuje k skrbnemu ravnanju z osebnimi podatki strank, v skladu z veljavnimi zakoni v Republiki Sloveniji, ter da osebnih podatkov strank in morebitnih drugih podatkov (zgodovine naročil) ne bo posredovala tretji osebi.

Kupcem pripadajo vse pravice po Zakonu o varstvu potrošnikov. S potrdilom nakupa dovoljujete, da Sami Abder Rahim s.p., vodi, vzdržuje in upravlja z vašimi osebnimi podatki, in vam ob tem zagotavlja varstvo osebnih podatkov po Zakonu o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS št. 59/99, 57/01).

Pritožbe

Sami Abder Rahim s.p. strankam omogoča pritožbo po telefonu, pošti ali e-mailu. Stranko bomo sproti obveščali o statusu in reševanju pritožbe.